Systuen Langelund har også stor erfaring i at sy til erhverv, både stor og små opgaver. Vi har blandt andet lavet hynder til restaurant og cafeer, reparationer af fortelte for campingvognsforhandler.

Vi udfører altid vores sy opgaver med stor omhu og kvalitet for vores arbejde. Vores priser kan også konkurrere med de fleste.

Ring eller skriv til os for yderligere informationer.

Tlf.: 20603412
e-mail.: systuen@systuenlangelund.dk

Referencer:

Damsgaard

Vi bruger systuen fordi, de har en god service, er hurtige, og laver altid et pænt stykke arbejde.

Med venlig hilsen

Bo Damsgaard

Roligheden

Vi er et specialsnedkeri der laver specialfremstillede møbler. I denne forbindelse har vi behov for nogle dygtige og kreative samarbejdspartnere der kan lave tilpassede opgaver. Her fandt vi ved et held Systuen Langelund i Danmark. I tæt samarbejde med Vibeke, har hun har skabt nogle kreative gode og solide løsninger. Vibeke er meget kompetent og løsningsorienteret og kører gerne turen op til os for at rådgive os. Vibeke er meget leveringssikker og kvaliteten har altid været i top. Vi er super glade for vores samarbejde.

Med venlig hilsen

Dorthe Christensen

Balle

Vi bruger Systuen Langelund, grundet godt håndarbejde, hurtig levering og så er de altid klar til at hjælpe os med de forskellige udfordringer vi skulle stå med.

Med venlig hilsen

Sofie Munkegaard